O nas

Predstavitev

Smo podjetje v zasebni lasti, s 30-letno tradicijo v panogi strojnih inštalacij. Naše osrednje dejavnosti so vse vrste strojnih inštalacij, s poudarkom izvedbe inštalacij na zahtevnih energetskih sistemih (ogrevanja, hlajenja, industrijskega prezračevanja), elektro inštalacij in projektiranja strojnih inštalacij.

Rešitve, ki jih za naše poslovne partnerje poiščemo, so prilagojene potrebam, zahtevam in željam. Zadovoljstvo strank zagotavljamo z uporabo sodobnih tehnologij in uporabo najkvalitetnejših materialov. Z nenehnim vlaganjem v znanje in prenašanjem izkušenj na mlajše generacije pa investiramo v ohranjanje in nadaljnji razvoj znanja strojništva.

Naše prednosti so prilagodljivost, visoka kakovost izvedenih del, strokovno celovito svetovanje na podlagi dolgoletnih izkušenj ter certificirana posebna znanja.

Naše prednosti

  • Že 30 let med vodilnimi v panogi
  • Visoka kakovost izvedenih del
  • Prilagodljivost in izjemna odzivnost
  • Strokovno in celovito svetovanje na podlagi dolgoletnih izkušenj
  • Posebna certificirana znanja, ki jih nenehno nadgrajujemo
  • Vse svoje storitve opravljamo v popolnem skladju z vsemi predpisi in standardi

Poslanstvo

Našim poslovnim partnerjem, v industriji in domačem okolju, poiščemo in zasnujemo sodobne, energetsko učinkovite rešitve na področju strojnih inštalacij ter jih z vrhunsko kakovostno izvedbo implementiramo v delujoč sistem, za katerega nudimo tudi optimalno vzdrževanje.

Vizija

Smo uspešna gospodarska družba, vodilna pri snovanju rešitev na področju energetskega in strojnega inženiringa v Sloveniji in EU. V vse delovne procese odgovorno vključujemo zaposlene, s katerimi skupaj dosegamo zastavljene cilje ter pričakovanja naših partnerjev.

Kakovost

Ustvarjamo prijetnejša delovno-bivalna okolja. Strokovna usposobljenost, prilagodljivost in hitra odzivnost nas vodijo k uspehu in spodbujajo k strokovni rasti. Odličnost opravljenega dela je naš cilj in najboljše priporočilo. Za kakovost smo odgovorni vsi zaposleni, saj s sistematičnim pristopom presegamo zahteve strank in dosegamo zastavljene cilje.

Skrb za zaposlene

Poslovna uspešnost temelji na zavzetosti in znanju zaposlenih. Prizadevamo si pridobiti in motivirati sposobne sodelavce ter spodbujati kvalitetne odnose. Vlagamo v znanje in razvoj vseh zaposlenih, zato so naši sodelavci med najboljšimi na svojem področju dela. Z vlaganjem v znanje in prenašanjem izkušenj na mlajše generacije investiramo v razvoj strojništva.


Naši partnerji