Rezerviraj termin

Predhodna rezervacija storitev

Za enostaven in hiter dostop do sodobnih in učinkovitih energetskih rešitev, smo zagotovili rezervacijski obrazec za nekatere naše storitve:

>>> servis naprav za vzdrževanje tlaka
>>> zagon naprav za vzdrževanje tlaka
>>> preventivni pregled energetskih sistemov
>>> preventivni pregled sistemov prezračevanja in klimatizacije

Zagotovite si termin za servis naprav ali preventivni pregled strojnih inštalacij. S predplačilom, v znesku 50 EUR, si zagotovite prednostno obravnavo, z vami pa bo po prejetju predplačila za rezervacijo stopila v stik naša strokovna ekipa, s predlogi in rešitvami za izvedbo storitve. Znesek 50 EUR se odšteje od končne vrednosti storitve, ki je določena po meri.

monter strojnih instalacij
Loading...

Storitve, za katere je priporočljiva predhodna rezervacija

Sodobne, energetsko učinkovite rešitve na področju strojnih inštalacij.

ikona - strojne instalacije

Servis naprav za vzdrževanje tlaka

Opravljanje rednih in izrednih servisov naprav za vzdrževanje tlaka proizvajalca IMI Hydronic, zamenjava posameznih elementov naprav in pripadajoče opreme, odprava napak na napravi, svetovanje in sodelovanje z vzdrževalci objektov v primeru težav, posodabljanje programske opreme, kontrola delovanja.
Projektiranja in energetsko svetovanje

Zagon naprav za vzdrževanje tlaka

Prvi zagon vgrajenih naprav in sistemov za vzdrževanje tlaka proizvajalca IMI Hydronic, pregled izvedenega sistema, izvedba zagona z nastavitvijo osnovnih parametrov ob predhodni uskladitvi z izvajalci in/ali projektanti projekta, kontrola delovanja naprave, osnovno šolanje za vzdrževalce in uporabnike sistema.
Meritve in regulacija

Preventivni pregled energetskih sistemov

Ogled objektov ter obstoječih in izvedenih sistemov ogrevanja in hlajenja, analiza potrošnikov in delovanja sistemov, izdelava poročil in morebitnih projektnih nalog, svetovanje na področju učinkovite rabe energije, podaja predlogov morebitnih posodobitev in izboljšanj obstoječih sistemov.

Preventivni pregled sistemov prezračevanja in klimatizacije

Ogled objektov ter obstoječih in izvedenih sistemov prezračevanja in klimatizacije, analiza kanalskih sistemov za distribucijo zraka, kontrola razporeditve prezračevalnih elementov, izvedba osnovnih meritev pretokov zraka z namenom pregleda delovanja sistema, svetovanje in podaja predlogov posodobitve oziroma nadgradnje sistemov.